ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

«نفتالی بنت» با دستاویز ایران و کرانه باختری به اپوزیسیون نتانیاهو تبدیل شد

رئیس حزب «یامینا» در رژیم صهیونیستی که روز گذشته به جبهه مخالفان نخست‌وزیر کنونی این رژیم پیوست، اکنون محور مخالفت‌های خود را در موضوعاتی چون ایران، الحاق کرانه باختری و وضعیت اقتصادی اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «نفتالی بنت» وزیر جنگ فعلی رژیم صهیونیستی و رئیس حزب یامینا امروز (دوشنبه) گفت «بنیامین نتانیاهو» رئیس حزب لیکود، او و حزبش را در کابینه ائتلاف خود نمی‌خواهد به همین دلیل به اپوزیسیون او می‌پیوندد.

 

بنت طی نشست خبری با بیان اینکه قصد دارد یک «اپوزیسیون سیتزه‌جو» باشد، توضیح داد که در مخالفت‌هایش به نتانیاهو در موضوعات الحاق کرانه باختری، اقتصاد و ایران فشار خواهد آورد و در هر نقطه‌ای که نتانیاهو اهمال کند، گزینه جایگزین ارائه نماید.

 

بر این اساس، وی همچنین گفت که ائتلاف احزاب راست در رژیم صهیونیستی، بعد از پیوستن نتانیاهو به کابینه ائتلافی با «بنی گانتز» رئیس حزب آبی‌وسفید، دیگر از هم پاشیده و برای همیشه نابود شده است.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان اینکه به هیچ وجه در هیچ سناریویی از تشکیل یک دولت فلسطینی مستقل حمایت نمی‌کند، اظهار داشت که تا زمانی هم که طرح نتانیاهو برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری پیش برود و شامل دولت فلسطینی نشود، از آن حمایت می‌کند.

 

بنت با بیان اینکه کابینه ائتلافی نتانیاهو و گانتز، «کابینه اضطراری داخلی» نیست، تصریح کرد که آنها نمی‌خواهند با ویروس کرونا در فلسطین اشغالی مقابله کنند.

 

این در حالی است که امروز گانتز، که همزمان ریاست کنست را نیز بر عهده دارد، روز پنجشنبه را زمان تشکیل کابینه جدید تل‌آویو، بر مبنای نخست‌وزیری چرخشی با نتانیاهو (۱۸ ماه برای هر کدام)، اعلام کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار